Kettlebell edzés blog

2013. június 1., szombat

Sportoljunk együtt a bajbajutott kutyusokért június 15-én!



Ragadj Te is kettlebellt a kutyusokért, hogy jótékonysági sportrendezvényünk segítségével tágasabb, komfortosabb környezetben várhassák új gazdijukat!

Célunk: Összegyűjteni minimum 400.000 Ft-ot a Kutyamentő Angyalok Egyesület számára, ez az összeg a kutyusok új otthonának kialakításához feltétlenül szükséges. A kutyusok jelenleg kutyaházak híján egy ideiglenesen tákolt kennelben húzzák meg magukat, és minden álmuk, hogy végre egy összkomfortos kennel sorba költözhessenek. Leendő lakhelyük jóval tágasabb, így még több kutyit tudna megmenteni és elhelyezni az Angyal csapat! Ehhez kell a Te segítséged is!

Várunk szeretettel:    Kettlebelledzés     Titán Kettlebell Klub       StrongFirst
Mári Tamás, Pálinkás Csaba, Egyházi Gábor, Egyházi Böbe, Merha Attila SFG Instruktorok

Program:
16:00-17:00  Primal Move
16:00-17:00 Golyó általi halál, azaz ezer swing kihívás!

17:10-18:10 Kezdő kettlebell I-es blokk: SFG plank, deadlift, guggolás, swing
17:10-18:10 Haladó kettlebell I-es blokk: TGU, windmill, nyomásvariációk

18:20-19:20 Kezdő kettlebell II-es blokk: clean, press, floorpress
18:20-19:20 Haladó kettlebell II-es blokk: snatch, bentpress, Wiking push press és jerk (Fontos, hogy a vállmobilitásod rendben legyen!)

19:30-20:30 Extrém Workout (kettlebell, haskerék, TRX, Ropeworkout, Macebell, aquabag és egyéb kínzóeszközök bevetésével)

20:30 Az adomány nyilvános megszámolása és átadása a Kutyamentő Angyalok Egyesületének.

Időpont: 2013. június 15. szombat délután.

Regisztráció: Küldd el a következő három adatot: 1. neved 2. születési dátumod 3. melyik program(ok)ra jelentkezel az sfgkutyamento@gmail.com mailcímre!

Részvételi díj:
2000 Ft minden óra, de természetesen nagyobb adományt is elfogadunk, jó helyre kerül. A bevétel teljes egészében a Kutyamentő Angyaloknak adjuk és a kutyusok új otthonára fogják költeni.

Megközelítés:
Nemzeti Közszolgálati Egyetem (korábban: Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem), 1101 Budapest Hungária krt. 11., a Stadionok mellett.

A 2-es metróval a Stadionok megállóig, onnan 1 megálló az 1-es vagy 1/A villamossal a Hős utcai megállóig (Népliget illetve a Lágymányosi híd felé).

A 3-as metróval a Népliget megállóig, onnan 4 megálló az 1-es vagy 1/A villamossal a Hős utcai megállóig (Bécsi út felé).

Parkolás: Az egyetemmel szemben a Penny vagy TTL parkolójában.

Egyetemről és környékéről itt találsz térképet: kattints ide!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jelenleg a kutyusok a XI. kerületben laknak, ahol sokkal jobb, mint az utcán kóborolni, de kútból kell hozni a vizet, ami megnehezíti az ellátást és a takarítást. Kevés a hely, nincsenek szakszerű kennelek:

Ha Te is segítesz, akkor Őrbottyánba költözhetnének a kutyusok, erre a hatalmas Ranch-re és ilyen kennelekben várhatnák az új gazdit:

 
GYERE EL, VÁRUNK SZERETETTEL! Ha nem tudsz ott lenni, de szeretnél segíteni, akkor kérjük, utald át a részvételi díjat a Kutyamentő Angyalok Egyesület számlájára! Köszönjük! 16200106-00242435-00000000 MagNet Bank