Kettlebell edzés blog

2011. november 23., szerda

Beszámoló a Heim Pál jótékonysági rendezvényünkről

Megpróbálunk itt mindenkinek köszönetet mondani, mert egyedül biztosan nem tudtunk volna ilyen sikert elérni! A válság nem érződött, sokan segítettek ahol tudtak. Jótékonysági rendezvény a Heim Pál kórház megsegítésére
Először kezdjük az eredményekkel: A Heim Pál kórház alvászavaros gyerekeket gyógyító részlegén sikerül befejezni egy olyan beruházást, amelyet 5 éve nem tudnak kivitelezni. Infra kamerák felszerelésével éjszaka is megfigyelhetik a beteg gyerekeket. Külön érdekesség, amit csak a rendezvényen tudtunk meg, hogy mérnök koromban még én terveztem ezt a rendszert, csak azóta sem volt rá pénze a kórháznak befejezni, pedig veszélyes, ha a sötétben nem tudnak vigyázni a kis rosszcsontokra...
Számokban is kifejezve a rendezvény sikere: 160 résztvevő és 460.000 Ft. Ez minden tekintetben pontosan a duplája a tavalyi Vörösiszap károsultak javára szervezett rendezvénynek. Ezt a javuló tendenciát nem szeretnénk megszakítani jövőre sem... Az új cél 300 ember és 1 millió Forint! Ehhez kérjük majd a Te segítséged is! Ne csak tervezd, gyere is el!

Szervezés
Amikor kitaláltuk, hogy jótékonysági rendezvényt szervezünk még nem tudtuk mekkora az a bizonyos fa, amibe a fejszénket vágjuk. Először csak 1 kettlebell és 1 krav maga szemináriumot akartunk, aztán egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy 3 különböző szervezetet és 8 programot kell összehangolnunk.
Ennek helyszín is kellett, méghozzá nem is akármekkora. Itt kell köszönetet mondanunk a Colosseumnak és Holbusz Ákosnak, hogy a csúcsidejükből adták oda a két termet egész napra ingyen.
Az RKC és KMG felől a támogatást azonnal megkaptuk és az összes csatornán reklámozták ahol tudták. Ezt köszönjük Lakatos Péternek.
A plakátokat kb. 20-szor terveztettük át. Köszönet András Robinak, amiért egyszer sem küldött el ezért minket melegebb éghajlatra;-)
Persze voltak kevésbé kellemes élményeink is. Pl. több olyan médiumnak küldtünk ki levelet, amelyeknek állítólag fontos a társadalmi szerepvállalás. Annyit kértünk, hogy osszák meg a közösségi oldalukon az eseményt.
Tippelj hány válaszolt vissza legalább annyit, hogy nem? Igen, zéró...
Viszont volt kellemes meglepetés: a Blikk még a nyomtatott újságban is lehozta rendezvényünk hírét, ezért köszönjük a támogatást. Főként Deák Viktóriának a Blikk legkedvesebb újságírójának.
Lantos Judit, dr Puskás Réka és Tóth Ervin is örömmel vállaltak fontos szerepet a lebonyolításban, fáradhatatlanul egész nap dolgoztak a gyerekekért.
Pénteken még nem volt TRX oktatónk...

Bodor Julcsi


Ekkor jött és húzott ki minket a bajból
Bodor Julcsi, a legcsinosabb TRX edzőnő, aki rögtön igent mondott, amint megtudta, hogy gyerekekről van szó.

Eljött a szombat
Szombat reggel semmi nem akart összejönni. A teherautó sofőrjének, aki a súlyokat szállította volna, feltörték a garázsát, beragadtunk egy liftbe, még sehol sem tartottunk, de már összegyűjtöttünk 2 óra lemaradást…
A 2,5 tonna súly bepakolása sem tartozik a kedvenc elfoglaltságaink közé...
Szerencsére, ahogy megkezdődött a program, minden sínre került. Elkezdtek szállingózni az emberek, egyre többen és többen.
Kettlebell TGU

Végül ilyen sokan lettünk a „kezdő” szemináriumon
. Utoljára az RKC képzésen láttam ennyi embert golyóval a kezében... Nagyon felemelő érzés volt, hogy rengetegen képesek kiállni egy jó ügyért. Mindenki nagyon ügyes volt, így középhaladóra vettük a szintet.


Krav-maga, az érzés Jucus RKC arcára van írva :)

A női önvédelmi oktatáson, a (nem) gyengébbik nem megtorolhatta összes korábbi sérelmét… Az érzés Jucus arcára van írva... A résztvevő hölgyek komolyan vették a feladatot és ezért nagyon profin dolgoztak. Reméljük sikerült ledöntenünk egy-két régi rossz dogmát is. Főleg a férfi oldalról, miszerint a nők képtelenek megvédeni magukat...
Külön köszönet a Krav Magás srácoknak, amiért vállalták a “rosszfiú” szerepét.
A létszámmal itt is maximálisan elégedettek lehettünk, hiszen ennyi amazon még nem volt Krav Maga edzésen egyszerre.

A rendezvény sztárvendége:

Madár, Erik és Tamás a jótékonysági kettlebell rendezvényen

Erdei Zsolt, a felkészülési időszakában, rengeteg kötelező program között szakított rá időt, hogy eljöjjön és támogassa a gyerekeket. Köszönjük! Ha valaki, hát ő tényleg elfoglalt, Neked mi a mentséged?


Madár és a kettlebell

Let’s start building some hurtin’ bombs! :)


Gerincvizsgálat kettlebell előtt

Ez nem az Alul Semmi forgatása, dr Puskás Réka vizsgálja a résztvevők gerincét. Szerencsére van már olyan orvos is, aki a problémákat nem egy hónap pihentetéssel próbálja megoldani, hanem megkeresi a valódi okokat.



FMS felmérés

Jucus FMS mérés közben (egész nap, türelmesen és lelkiismeretesen). Mérhetően jobban mozogtak utána az áldozatok...


Gyűlik az adomány

Kedves mosoly láttán az emberek is adakozóbbak voltak :)



Kettlebell press

Haladó szeminárium Tamással és Ervinnel



Kravmaga reflex javító

Közben a Krav Magások keményen készültek;-)



kravmaga botos támadás elleni védekezés

Fegyveres támadások elleni védekezés Erikkel


Kravmaga kids

Krav Kids
Szikra Csabával és Hajmási Gergővel

Az esti programokra már csak a legelvetemültebbek mertek jelentkezni…


Rope workout

Köredzés a legkülönfélébb kínzóeszközökkel és a kínzómesterrel, Tamással. Volt aki már egy vagy két programrészvétellel a háta mögött vágott neki a kihívásnak!


1000 swing

Golyó általi halál Ervinnel: 1 óra alatt 1000 swing. Le a kalappal! Szombat este 8-kor 1000 swing és köredzés?! Ehhez kell elszántság!


Madár és a staff

Madár és a "Staff". Külön köszönet párjainknak, akik a rendezvényen nem oldalbordáink, hanem jobb kezeink voltak... :)


De egyszer minden jó véget ér:

Pénz átadása a Heim Pál kórháznak

Még jó, hogy Erik a kettlebelles plakát elé, jómagam pedig a KMG-s plakáthoz álltam :)
A nap legjobb része is eljött. Átadtuk az összegyűlt összeget a Heim Pál képviselőjének. Persze csak képletesen, mert a pénzt a számlájukra fizettük be. Megvan az igazolás is;-)
Mindenki, aki eljött jól érezte magát. Akik dolgozni jöttek 100%-ot beleraktak, pedig ingyen tették, a szabadidejükben és késő este 11-re végeztünk. Aki nem jött el, sajnálhatja, jövőre újra próbálkozhat! Ugyanis szeretnénk hagyományt teremteni...
Vasárnap még levezetés képen visszaszállítottuk a súlyokat a helyükre. Köszönjük Szabó Dávidnak, hogy vasárnapi ebéd helyett vezetéssel és pakolással múlatta az idejét. :)
Köszönet még egyszer mindenkinek, aki részt vett vagy segített a szervezésben, lebonyolításban, reklámban!
Ez az összeg most nagyon jó helyre került!
Üdvözlettel:
Erik és Tamás


Vissza a Kettlebell főoldalra